dijous, 23 de juny del 2011

Flow


De vegades, quan estem plenament immersos en la realització d'alguna activitat que ens agrada molt, es dóna el fenomen següent: sembla que el temps s'aturi, però, alhora, passa volant. Es perd totalment la noció del temps i el sentit de la realitat, i és a posteriori que ens n'adonem del que havíem estat gaudint durant aquella estona.

Són aquells instants màgics durant els quals tot és perfecte, el món flueix i nosaltres amb ell, fusionats amb el tot. Tot i un, un i tot. Moments de pau, calma i felicitat absolutes. La concentració i atenció plenes ens fan oblidar el nostre propi jo, fonent-nos amb la natura, amb l'entorn, amb el cosmos. Fluint...

Aquests moments de connexió total amb l'univers, o, paradoxalment, de desconnexió de l'ego i tots els problemes, són dels que més ens omplen. Per tant, potser cadascú hauria de buscar la seva manera personal de fluir més sovint. O, fins i tot, intentar incorporar-ho sempre que es pugui a tot el que fem durant la nostra vida quotidiana. El sentiment de gratitud i la pau interior que ens embolcallen feliçment després d'una estona fluint no tenen preu, així que val la pena intentar-ho!

1 comentari:

XL ha dit...

Sóc testimoni de que quan estàs en aquest moment de flow desconectes d'aquest món... jeje
Vaig a buscar el meu amb la guitarra!